Latest News

The Netherlands

Inschrijving gesloten

Na ruim twee maanden actief campagne voeren op onder andere NS stations, Pathe Theaters en Hogescholen / Universiteiten is gister de inschrijving voor het CCC 2006/7 gesloten. We zijn weer positief verrast door het aantal inschrijvingen en de vele positieve reacties die we gehad hebben. Nu gaan we de komende maand de selectiefase in dus stay tuned![Read More]

CCC on tour

Ben je ons de afgelopen weken al een keer tegengekomen?? We zijn met onze Air Stream caravan net als vorig jaar weer op allerlei Hogescholen en Universiteiten te vinden. Afgelopen weken o.a. in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Het blijft toch elke keer weer leuk om te merken hoe enthousiast mensen worden als ze het project uitgelegd krijgen. Ook docenten vinden het helemaal top en balen meestal dat ze te oud zijn!

De komende dagen zijn we te vinden in Wageningen en Leeuwarden dus wil je meer weten over het College; kom langs! En laten we niet merken dat je het alleen maar voor het lekkere bekertje 'Vanilla' is ;o)

We hebben ook nog een tip voor je; in oktober komt The Unconvenient Truth in een aantal Pathe Theaters in Nederland. De film met Al Gore over de ongemakkelijke waarheid van Climate Change. Moet je zien!

Keep in touch![Read More]

jaja! Ein-de-lijk nieuws uit NL!
Lees meer over: de ambassadeurs van jaar 1, media-aandacht tot nu toe voor Climate Change College en onze nieuwe tour voor de werving van het 2e jaar!

[Read More]